Direktlänk till inlägg 9 januari 2009

Barnarp!

Av Thorsson - 9 januari 2009 00:21

Hallå jaa..


Alla som känner mej vet att jag bor på ekhagen, men alla vet även att jag är en äkta Barnarpson!

Så idag tänkte jag berätta lite om den finaste håla jag känner till.


Barnarp är en förort som ligger ca 1 mil söder om Jkpg.

Det finns väldigt många osanna myter om Barnarp, tex att det ända fordon som används är epa-traktorer, och att varannan bygnad är en ladugård.

Den ända sanna myten är nog att det hänger blonderade fjortis vid Barnarpskolan, men vem fan bryr sig om dom lixom?

I Barnarp har vi väldigt många fina saker, såsom en pizzeria som styrs av allas vår PitzTony, vi har en tattarkiosk, en antikaffär och en möbelaffär.
Dessutom har vi både en nedlagd bensinmack och en nedlagd mataffär!

Självklart har vi även en fotbollsplan och en idrottshall, två fotbollsplaner faktiskt!

På fotbollsplanen spelar Barnarps äldsta stolthet, Barnarps eget div5 lag som  alltid drar storpublik om det inte regnar.

Men på senare år är det innebandyn i Barnarp som har blomstrat och de spelar numera i div3. Jag var själv med om att vinna både 5an och 4an men sedan tog jobbet över och tid och motivation blev ett problem, så numera är jag som jag nämt tidigare bara ordförande i supporterklubben Maskinen.


Förutom sport så är vi nog bara bra på en till sak, och de e att dricka bärs, det har lixom aldrig funnits något annat att göra, och det är det som har byggt upp den otroliga gemenskapen som vi faktiskt har i Barnarp!


Sökte på Barnarp på wikipedia och fick upp följande:


Barnarp är en tätort i kommundelen Barnarp i Jönköpings kommun i Jönköpings län.

Den del av samhället Barnarp som enligt SCB kallas tätorten Barnarp, och som är den sydligaste delen av samhället, brukar av Barnarpsbor benämnas Lunden. De övriga delarna av samhället Barnarp ingår i tätorten Odensjö.

I Lunden finns en en nedlagd bensinmack, en pizzeria, en möbelaffär och bostadshus. Där finns mest villor, men även några hyreshus. Drygt två kilometer från Barnarp ligger industriområdet Torsvik. Där återfinns det numera nybyggda kraftvärmeverket.


Tycker att alla som inte har varit i Barnarp borde åka förbi en sväng och titta på detta underbara samhälle som bjuder på fin utsikt över sjön och underbar mat på resturang La Cardinale!


 
 
Hjalmar

Hjalmar

9 januari 2009 00:24

Ja, jag vill leva, jag vill dööö, i Baaaaarnarp. Ja jag vill leva, jag vill döööö, i Baaaaarnarp!

http://www.hjalmar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jönsson

9 januari 2009 15:08

Underbar håla!!

 
Ingen bild

Martin Tallvid

16 januari 2009 18:41

Hahaha! Det här var ju fantastiskt!!! Underbar bild på gamla La Carde!! Va e kebben o kebbrullen kan man undra?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thorsson - 1 april 2009 01:31

Hallå jaa..   Orkar inte blogga längre..   "såvarmindag" inlägg suuger ju och jag orkar inte hitta på massa kul.   Jag tackar för mej och hänvisar till mina fina vänner på www.tomteverkstan.blogg.se.     Tack o hej, leverpastej. ...

Av Thorsson - 26 mars 2009 23:44

Hallå ja   Fråga Olle är ett program som har börjat sändas igen..kollade ca 10min typ igår. Jag blev mer och mer förbannad på hur dåligt skiten är..Seriöst..Vad är det för kvalité på programmen nuförtiden? Fråga Olle.. Den rätte för Rosing.. The Hill...

Av Thorsson - 25 mars 2009 21:59

Hallå ja!   Skum dag, bra på många sätt och dålig på många sätt, men eftersom jag är så posetiv som person så väljer jag att tycka dagen var bra.   Först jobba som vanligt, sen ta hand om lagerchefer och visa dom lastningen. Blev 3 timmar övertid..fi...

Av Thorsson - 23 mars 2009 18:11

Hallå jaa   Då va det hockey på teven igen..börjar fan bli lite tjatigt nu asså, ändå kollar man varenda match och tycker det är kul..?   Ska kolla hockeyn med min mor och min syster, som fö har tjatat om att jag ska skriva ett inlägg om henne. Komme...

Av Thorsson - 21 mars 2009 16:41

Hallå ja..   Nu jävlar är det snart dags för segerbankett med Barnarps IF, och självklart är man inbjuden som hedersgäst, ordförande som man är, ja i supporterklubben alltså.   Förfestar med två fotbollsmatcher, en hockeymatch, öl och tre "vänner" på...

Presentation

Omröstning

Skräpmat är livet, det vet ju alla. Men vad är finast?
 Donkan
 MaX
 Pizza(kebab o allt sånt me)
 Kinakäk
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards